QUIZ KUDOS...

(Quiz fact #4: Kudos komt van het Oudgriekse κῦδος, kudos (roem, faam).
Het geven van "kudos" aan een ander wordt gedaan om deze te waarderen. Doorgaans worden deze 'virtuele cadeautjes' toegekend door middel van het geven van +1 (positief) of -1 (negatief).)

Wat is er mooier als de talenten, expertise en gaven (en quizzen) van klanten in de spotlights te kunnen zetten...

 Angela Tawaang 

Mind Body Expert

  • Angela Tawaang is Mind Body Expert en helpt haar klanten ontcijferen welk unieke pijntype zij zijn. Daardoor otdekken zij wat hun valkuil is en hoe zich dit fysiek vertaalt in aanhoudende pijn in hun lichaam.

https://deresetplekonline.nl/quiz-home/

Angela Tawaang Mind Body Expert

Ik heb nu een gestroomlijnde en kloppende marketingfunnel (dus niet alleen e-mailfunnel) waar ik mee uit de voeten kan.


Het vormt voor mij een goede basis waarnaar ik op zoek was.

 PETRA IULIANO

#1 VERDIENMODELLEN EXPERT VAN NL

  • Petra is Business Strateeg, nr. 1 Verdienmodellen Expert voor ondernemers en bestseller auteur van het boek 50 Verdienmodellen. Ze stond op de podia van TEDx Rotterdam, het trendevent van Sprout en op het grootste Marketing, Insights en Analytics Event (MIE) van Nederland. Nu helpt zij ondernemers met minder moeite meer winst te maken en hun bedrijf op te schalen via de inzet van slimme verdienmodellen.

netwerkofpurpose.nl

HANNELORE PANTE 

Mind Expert & Potentieel Maximizer

  • Hannelore gelooft uit de grond van haar hart dat eenieder op de wereld gekomen is om erachter te komen wat hun gave is en de moed te vinden om daarnaar te leven. Daarvoor hebben we het oude verhaal dat we meedragen los te laten. Ze helpt anderen een nieuw hoofdstuk in hun verhaal te breien welke start bij haar maximale potentie test.

hannelorepante.be

Hannelore Pante 

Esther heeft mij geholpen om een strategie te bouwen binnen mijn bedrijf om ervoor te zorgen dat mensen op de juiste manier bij mij binnen komen en dat die ook het juiste aanbod krijgen dat exact bij hun past. Dat heeft zij gedaan aan de hand van een quizfunnel en alles wat daar uiteraard bij hoort. Dus als jij zoiets hebt als ik zit met mijn bedrijf aan een plafond, op een plateau, ik geraak niet vooruit. Er is niet genoeg helderheid, er is niet genoeg structuur, de strategie staat niet als een huis. Kan ik je maar 1 ding aanraden. En dat is…Ga eens met Esther praten. Ze is goed in strategie, ze is goed in copywriting, ze is goed in funnels bouwen. 

MAria Schuitemaker 

Shamanic Healer en helen na narcisme expert

Maria heeft de afgelopen 30 jaar al honderden mensen mogen helpen in hun helingsproces na een toxische relatie. Als opgeleid shamanic healer en ervaringsdeskundige voelt ze haarfijn aan wat haar klanten nodig hebben om weer geluk in hun leven te kunnen ervaren. Met haar test en healingssessies helpt zijn mensen hun eigen unieke herstelfactor van binnenuit te ontdekken.

helenvannarcisme.nl

Ik ben net onderweg, in mijn eerste week 1000 euro omzet. Dankjewel Esther!

Ik ben zeer te spreken over Esther. Zij heeft me begeleid in het vormgeven van een goed vermarktbaar aanbod met volledig respect voor mij, mijn waarden en normen en werkwijze. Verder heeft ze een quizfunnel en salespage voor me gemaakt en me alle taken uit handen genomen die ik niet ken, kan of wil.

Een geweldige, kundige vrouw die veel meer levert dan je denkt te kunnen verwachten

Maria Schuitemaker 

Shamanic Healer

Over Esther 

Jouw Quiz Journey Guide

Esther Zoetmulder is naast de nr. 1 Quizfunnel Expert van Nederland en Belgie ook online business strateeg, gepubliceerd auteur (Suriname local en expert).

De afgelopen 2 jaar heeft zij tientallen coaches en experts geholpen bij het automatiseren van hun online (coaching) business met haar bewezen en voor elke ondernemer unieke 'Quiz Journey Methode'.

Een authentiek en simpel systeem dat beginners snel een sterke positionering en leads oplevert en gevorderde ondernemers meer leads, overzicht, rust en omzet.  

ANOUK BOERING 

De Mannenscheidingscoach van Nederland

  • Anouk begeleidt mensen die zich realiseren dat het scheidingsproces complexer is dan ze hadden verwacht, maar er voor kiezen om er hoe dan ook zo goed mogelijk uit te komen. Mannen voelen vaak een sterke verantwoordelijkheid om alles in goede banen te leiden en treden soms buiten zichzelf om dit wel voor elkaar te krijgen. Dat is waar Anouk inspringt en met haar expertise en test inzicht helpt geven in de blinde vlek tijdens het scheidingsproces.

demannenscheidingscoach.nl

SIEGELINDE GOOSSENS 

Mind Expert & Loslaat Coach


  • Siegelinde helpt mensen die op een kruispunt staan in hun leven en voelen geen meter meer vooruit te komen. Wanneer ze de juiste afslag niet meer kunnen zien......wordt het de hoogste tijd om het duiveltje op je schouder het zwijgen op te leggen. Want door het ene na het andere rampscenario in te fluisteren raakt men steeds meer verstrikt in de situatie... Met haar test helpt zij mensen hun persoonlijke weg te vinden om los te kunnen laten wat hen tegenhoudt.

siegelindegoossens.be

Wat je voor mij gedaan hebt is echt onbetaalbaar.

Niet aleen de technische shizzle maar ook de support.
De coaching door het hele proces heeft mij ergens gebracht waar ik dacht dat ik nooit zou komen. Ik ben bij mijn handje vastgepakt en dit had ik niet gekund bij de coach waar ik hiervoor zat.
Daar verloor ik altijd mijne focus en de uitleg was niet duidelijk. 

Je bent top!

Siegelinde Goossens - Loslaat coach- Mindexpert
Siegelinde Goossens
LOSLAAT COACH- MINDEXPERT

Enkele Quizzen uit mijn Groepsprogramma:

NAAM

 QUIZTITEL 

NAAM

 QUIZTITEL 

NAAM

 QUIZTITEL 

Ook een Quiz? Ontdek jouw persoonlijke Quiz strategie
ONTDEK DE BESTE QUIZ VOOR JOUW BIZ!
>