Wie is die Quiz Chick?

En what's up met al die vogeltjes, bloemetjes en die tropical vibe? 

Tja.. Ik heb 5 grote liefdes in mijn leven waar ik eigenlijk nooit over uitgepraat raak...

Een daarvan is mijn diepgaande liefde voor Suriname, het land waar ik al 20 jaar woon... en ja, dat is stiekem een beetje doorgesijpeld in mijn webdesign. 

Maar ik bedoel... what is not to love als je elke dag bezoek krijgt van een cute little kolibrie friend in je achtertuin.
 
Ara's en groene papegaaitjes je 's morgens vroeg wakker schreeuwen en brulapen je coachingsgesprekken verstoren? 

Benieuwd hoe dat klinkt?
Je hoort ze hier....


(Quiz Fact 1: de brulaap is amper 70 centimeter groot maar brult alsof hij een gorilla van mega formaat is)

(Quiz Fact 2: papegaaitjes blijven net als zwanen als paartje een leven lang bij elkaar en vliegen altijd zij aan zij)

De tweede grote liefde zorgde ervoor dat ik in de afgelopen 15 jaar tal van creatieve businessconcepten vanuit mijn hoofd leven in blies.

En nu ik de 45 ben gepasseerd, weet ik dat de rode draad en drijfveer in mijn leven altijd is om anderen naar succes te brengen. De juiste route te vinden om hun geluk te vergroten en te laten zien hoe je vanuit je hart kunt leven, vrij en op je eigen voorwaarden.

Niet gek dat daaruit een online vacaturebank (voor Suriname), een digitale reisgids ( jup... over Suriname) en mijn in 2012 gepubliceerde boek 'Emigreren naar Suriname'  zijn ontstaan.  Ook schreef en redigeerde ik als freelance journalist en eindredacteur voor verschillende magazines, kranten en columns over authentieke ondernemers (succes)verhalen, persoonlijke ontwikkeling en... Suriname.  

Mijn derde en misschien wel onverzadigbare liefde voor vragen stellen en het willen begrijpen van de systemen van het leven... vertaalde zich op mysterieuze wijze in een ongekende passie voor QUIZZEN.

Quizzen voor horecaondernemers en particulieren, Quiz Journeys (AKA Quiz funnels) voor coaches, consultants en kennisexperts en mijn eigen 'Groeien met Quizzen' Cursus, Workshops en Coaching Programma's voor ondernemers die willen doorgroeien door het inzetten van de magie van authentieke QUIZZEN. 

But let's be honest... natuurlijk zijn mijn kinderen de allergrootste bron voor liefde in mijn leven. Niets is belangrijker voor mij dan hen gelukkig zien en ze de kans te geven om het leven te leiden wat hen tot in het diepste van hun ziel vervult.
 
Wat wil een moeder immers meer? 

Hoe verliep mijn reis naar succes?

Net als bij iedere andere ondernemer.
Mijn reis naar succes was en is geen rechte lijn.


Mijn leven is eerder een aaneenschakeling van impactmakende gebeurtenissen die me telkens verder brengen op weg naar mezelf en mijn doel in het leven.
Elke stap is waardevol... en brengt me altijd meer inzicht om te groeien en door te gaan.

Zo besloot ik in 2021, eindelijk dat idee dat al jaren in mijn hoofd rondspookte, leven in te blazen.  

Een creatief idee waarmee ik hoopte mezelf en andere ondernemers te helpen de beste route te vinden naar succes. Maar ook om tegelijkertijd hun saboterende blinde vlek te vinden. 

6 weken later leverde dit idee mij zelf opeens een expertstatus en 9000 euro aan omzet op. Met een startend, nieuw bedrijf zonder volgers en naamsbekendheid. En in een jaar werd dat 60000 euro aan omzet. 

Het idee had een structuur.
Een structuur dat makkelijk herhaald kan worden en voor iedereen toepasbaar is met een aanbod dat goed in elkaar zit.
Een succesformule met 4 stappen: 


Sindsdien ben ik mijn succesformule gaan gebruiken in alles wat ik voor mijn klanten doe.
 
Een formule die starters een expertstatus en een lijst van fans oplevert en ervaren ondernemers tijd doet winnen en in een hoog tempo hun omzet duurzaam doet verhogen.

Wil je snel sprongen maken, neem dan deel aan mijn 'Strategic Minds' Mastermind waarin je met andere gevorderde ondernemers en mijzelf kijkt naar de beste online business strategie voor jouw bedrijf waarmee je constant kan blijven doorgroeien naar een nieuw next level.

In de mastermind word je optimaal ondersteund op het gebied van positionering, een high value aanbod ontwikkelen, (quiz)funnel marketing en copywriting.

Kortom ik deel al mijn kennis en houd je accountable.

Wat vinden mijn klanten daarvan?

Je bent van zo een hoog niveau en hebt zo ongelooflijk veel diepgang...

Ik ben zo ontzettend dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen.... Je hebt geen idee... Eindelijk na 2 jaar ploeteren heb ik een fundament staan dat echt bij mij past en bij de manier waarop ik wil ondernemen!

Je doet veel meer dan alleen een cursus. Ook op persoonlijk vlak. Je hebt echt geen idee!

Pascale Braes - Chakra coach

Wat je voor mij gedaan hebt is echt onbetaalbaar.

Niet aleen de technische shizzle maar ook de support. De coaching door het hele proces heeft mij ergens gebracht waar ik dacht dat ik nooit zou komen.

Ik ben bij mijn handje vastgepakt en dit had ik niet gekund bij de coach waar ik hiervoor zat. Daar verloor ik altijd mijne focus en de uitleg was niet duidelijk. 

Je bent top!

Siegelinde Goossens - Loslaat Coach & Mindexpert

Aarzel niet en sluit je aan op weg naar de hoogste top... (de Julianatop!)

(Quiz Fact 3: De Julianatop is met 1280 meter de hoogste berg van Suriname en gelegen in het Wilhelminagebergte in het Centraal Suriname Natuurreservaat.)

Wil je iets met delen?
Stuur gerust een mail...
( ik lees al mijn mails persoonlijk)

>