9-daagse Luxe Business Retreat in
de Amazone Jungle in Suriname
Wanneer: 1 november - 9 november 2024


Business meets Luxury, Adventure Nature

KLIK OM TE SPELEN


Met 4 andere ondernemers naar de Amazone Jungle waar je
jouw bedrijf en jezelf naar een nieuw level brengt?


Dit retreat belooft een samensmelting van avontuurlijke thrills, unieke ervaringen met wildife, cultuur, fine dining en
uiteraard interactie met like minded (internationale) ondernemers. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak kun je groei verwachten. Door de ontspanning en diepe spirituele ervaring die het Amazone woud je laat ervaren... als ook door nieuwe ideeën op te doen, verfrissende inzichten te krijgen, kennis te vergroten en wellicht zelfs nieuwe joint ventures sluiten. 

Dit exclusieve luxueuze business retreat omvat
4 essentiële groei componenten:

1

Mastermind & Mentorschap

Laat je inspireren door elkaars denkwijzen en ervaar de kracht van gezamenlijk brainstormen. Leer van elkaars successen en fouten. Ook bespreken we nieuwe online business strategien die jouw bedrijf een andere wending kunnen geven. 

2

Luxe & avontuur

Overnacht in je eigen cabana midden in de weelderige wildernis en de ongerepte schoonheid van het regenwoud.
Dit wordt gegarandeerd een ervaring om niet te vergeten, vooral wanneer je per helikopter naar de Tafelberg vliegt. 

3

creatiekracht & flow

Niets zorgt voor meer flow en creatiekracht dan ontspannen in de schoot van Moeder Natuur. Geniet van de onstuimige sula's en de wilde dieren om je heen. Je zult zien hoe snel jouw businessideeën in een stroomversnelling raken.

4

Next Level Businessgroei

Door de afwisseling van ontspanning en adrenalinekicks ga je grenzen verleggen. Er ontstaat ruimte voor innovatie en het uitdenken van jouw vrijheidsmodel. Wellicht liggen er tevens prachtige samenwerkingsmogelijkheden in het verschiet.

Neem een SNEAK PEEK... Ontmoet de AMAZONE JUNGLE in SURINAME

Is dit exclusieve business retreat jou op
het lijf geschreven?

Wie weet reis jij dan in november 2024 met 4 andere ondernemers naar de prachtige Amazone Jungle om jouw bedrijf naar een nieuw level te brengen.

Hoe ziet het programma voor dit waanzinnige
Luxueuze Business Retreat er uit...

1

Aankomst in Paramaribo- Relax & take it easy


"Bij aankomst in Suriname word je direct verwelkomd met luxe en comfort. Acclimatiseer in een fijn resort in de hoofdstad in je eigen appartement en neem de tijd om te ontspannen aan het zwembad terwijl je een voorproefje krijgt van de Surinaamse gastvrijheid.
In de avond tijdens een heerlijk diner, maken we ons klaar voor de reis die voor ons ligt."

2

Start van de Business Week..

"Connect met de andere ondernemers en scherp je focus aan tijdens een krachtige trainingssessie waarin we onze zakelijke doelen voor de retreat week definiëren.

Ontdek hoe het programma van deze week wordt ingevuld voor de 5 dagen die we gaan doorbrengen in het diepe binnenland van Suriname.  


Een fine dining ervaring wacht in de avond op je, waar culinaire meesterwerken en heerlijke wijnproeverij samensmelten en je ook even kennismaakt met lokaal ondernemerschap."FINE DINING in de beste restaurants...

Hoe til jij jouw bedrijf naar een nieuw level?

3

De Amazone Jungle is calling you...

"Stijg naar nieuwe hoogten tijdens de vlucht over de eindeloze groene 'broccoli' van de Amazone. Hier begint de echte reis, met een mix van business trainingen te midden van de weelderige jungle afgewisseld door ontspanning en verwondering. 

Ook in dit luxe resort in het binnenland met zwembad, krijg je jouw eigen cabana waarin je de koelte kunt opzoeken van de airco en even je eigen plek kan pakken wanneer je die behoefte voelt. 


In de avonden eten we van de lokale authentieke keuken met verse ingredienten uit de omgeving. Plus we worden getrakteerd op een culturele dans onder de verbluffende sterrenhemel die nergens zo helder is als hier. 


4

Wild life spotten & Business Innovatie

Na een verkwikkende duik in de natuurlijke sula's zul je zien dat deep diven in nieuwe strategieën voor je bedrijf in een stroomversnelling raakt.

Niets werkt zo ontspannend en empowerend als deze ongetemde kracht van de natuur. Hier vind je moeder aarde in haar volle glorie. 


Deze afwisseling van avontuur, adrelinekicks en pure ontspanning zorgen voor zakelijke insights die je eerder niet zag. In de avond krijgen avonturiers de kans om kaaimannen te spotten en tijdens de boswandeling overdag zullen de capucijner aapjes of ara's zich zeker laten zien. 


Bucketlist moments die je inspireren...

5

Krijg jouw HELIKOPTERVIEW...

Na het ontbijt vlieg je letterlijk boven je beperkingen uit! De helikoptervlucht naar de majestueuze Tafelberg bied je niet alleen een adembenemende ervaring, maar ook de perfecte gelegenheid om je bedrijf vanuit de lucht te bekijken.
In 25 minuten landt je op deze machtige hoge berg waar de gigantische watervallen naar beneden kletteren.
 
We landen vlak naast de hoogste waterval en je krijgt de kans om hier een frisse duik te nemen en te genieten van de wijde view.
Een bucketlist momentje die nooit meer uit te wissen is.


Reken maar dat je deze middag genoeg creatieve flow hebt opgedaan om buiten alle grenzen te kunnen denken en de helikopterview van jouw bedrijf zo op papier neerpent.


Hoe zet je jouw creatieve flow in werking...

Wil jij mee op dit exclusieve retreat?

Wie weet reis jij dan dit jaar met 4 andere ondernemers naar de prachtige Amazone Jungle
om jouw bedrijf naar een nieuw level te brengen.

6

Wat je kan leren van andere culturen...

Vandaag kijken we hoe we jouw bedrijfsstructuur zo kunt inrichten dat er meer vrijheid ontstaat. Vrijheid om meer tijd, omzet en plezier uit je bedrijf te halen. De lay-back cultuur van Suriname gaat je hierbij helpen.

Brainstormen, plannen verder uitwerken, joint venture ideeën afspreken.
Jij bepaalt grotendeels de invulling vanuit je eigen kernwaarden zodat je er het beste uithaalt wat jouw bedrijf nu verder brengt.


Geniet nog even van de vrije momenten om je geest te laten dwalen, geïnspireerd door de afgelopen dagen en de lokale cultuur.
Ontdek de rijkdom van het bos en besef hoe veel er mogelijk is als je vrij kunt denken. 


7

Explore the city...

We vliegen terug met de charter naar Paramaribo en trekken weer in het resort in de hoofdstad.

Neem deze laatste dag hoe je wilt. Wil je nog eens Paramaribo stad verkennen of jouw retreat afsluiten met een dag aan het zwembad in het resort.
Wil je lokale ondernemers ontmoeten en zien hoe zij in Suriname hun bedrijf hebben opgebouwd. 

De keuze is aan jou. 


In de avond dineren we in een Fort aan de Suriname rivier waar oude koloniale huizen prijken aan de Waterkant en geniet je op dit punt van zowel de oude als de moderne cultuur van de binnenstad. Je wordt getrakteerd op een heerlijke internationale keuken en gerechten naar keuze, terwijl je wederom kennismaakt met een stukje lokaal ondernemerschap. 


8

Home Sweet Home...

Vanuit het resort brengen we je weer comfortabel terug naar het vliegveld voor het vertrek naar huis. Want uiteraard is het ook fijn om weer opgeladen naar huis te gaan en krachtig met je bedrijf door te pakken. 


Wil jij mee op dit exclusieve retreat?

Wie weet reis jij dan dit jaar met 4 andere ondernemers naar de prachtige Amazone Jungle
om jouw bedrijf naar een nieuw level te brengen.

>